Hotel Tisa - Baile Olanesti

Destinatia potrivita pentru 1 Decembrie

3
 
Period 30.11.2018 - 02.12.2018
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta Speciala
de la 320
 
6431
camera/noapte

  Sărbătorim 1 Decembrie într-un spa de inspirație românească, TISA Spa Resort. Vino cu întreaga familie, avem atracții pentru fiecare: tobogane și spații de joacă, piscine și saune, terapii ritualuri semnătura. Vă veți relaxa și veți prinde puteri pentru sărbătorile de iarnă. Toate acestea și multe altele, la TISA.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

De să alegi Hotelul TISA din Băile Olănești?

 

AVEM PISCINĂ

Știm, facilitățile de relaxare sunt importante pentru tine. Așadar, hotelul TISA cu piscină interioară, completată de jeturi cu hidromasaj, saună și baie de aburi. Ai acces direct din hotel, așa poți veni și cu cei mici!

CAMERE CONFORTABILE

Camerele sunt renovate într-un un stil rafinat, pe gustul oaspeților noștri. Sunt spațioase și au balcon cu priveliște asupra pădurii. Toaletele sunt modern echipate, iar saltelele sunt confortabile.

BAZĂ DE TRATAMENT

Baza de tratament a hotelului TISA oferă servicii de medicale și kinetoterapeutice. Poți beneficia de tratament gratuit pe baza trimiterii de medicul de familie, care este completată de consultația și monitorizarea medicului nostru balneolog. Apelează la crenoterapie (curele de ape minerale) specifice din Băile Oalanesti, care au proprietăţi curative recunoscute. Oameni tineri și numeroși copii suferă de afecțiuni la vârste tot mai fragede, datorită mediului stresant și poluat de viață. Apelaza din timp la curele profilactice, secretul sănătății și longevității stă în prevenție.

Nu rata oferta speciala !