Înconjurat de palmieri, acest complex de lux se află la doar 5 km de Aeroportul Sharm El Sheikh și pune la dispoziție plajă privată, program de divertisment excelent pentru familii și o gamă largă de activități de agrement și sporturi acvatice. Bine 7.5 Booking.com Din cauza unor necesități urgente de întreținere, dorim să vă informăm că Lobby-ul de la Sharks Bay Beach Side va fi închis temporar pentru renovare începând cu data de 15-07-2022 până la 30-09-2022.

Localizare

Hotelul Hilton Sharks Bay Resort Sharm El Sheikh este situat la 5 km de la aeroport, la 15 km de la golful Naama Bay, in golful Sharks Bay, chiar pe malul marii.


Facilitati Hotel

Hilton Sharks Bay pune la dispozitie 7 piscine in aer liber și terasa cu zonă mare de relaxare, zona de spa, centru fitness, centru de scufundari, club pentru copii. Complexul are 13 restaurante si baruri cu specific oriental si international. 
Internet wireless este disponibil gratuit in unele zone publice. 

 


Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt echipate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, mini frigider, seif, balcon sau terasa. 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre HILTON SHARM SHARKS BAY 4 *, Sharm el Sheikh, Egipt