Ești pregătit pentru o experiență de vacanță plină de stil de viață mediteranean? Treziți-vă în pădurea de pini și modelați-vă vacanța cu o varietate de activități pe tot parcursul zilei. Savurați băutura în pavilionul dvs. personal sau relaxați-vă la spa. Experimentați pacea și distracția împreună în vacanță. Ne place să fim înconjurați de râsul copiilor. Ne place să ne predăm brizelor mediteraneene din pavilion în timp ce ei se distrează în siguranță. Ne place să fim „una” cu fericirea familiilor și să fim „noi” singuri într-o vacanță romantică. Poate vorbim limbi diferite, dar credem că fericirea are o singură limbă. Ne place să sărbătorim conversațiile delicioase la mese cu multe hohote și livrarea zilei până la noapte. Ajungem la priveliștea panoramică a albastrului unic la restaurantul A La Carte. Știm că ne vom distra foarte mult cu tine în fiecare sezon.
Hotel Website: https://www.pinebeach.com.tr/enConditii de plata: • 20% avans la inscriere; • 10% pana la 31.01.2024; • Diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica

vezi mai multe

Intrarile la obiectivele turistice, alte servicii in afara celor mentionate in program, bacsisuri

Excursiile optionale

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Pine Beach Belek, Antalya, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
verifica
30
31