Skipass inclus!
Mals - Centrul cultural și însorit al Vinschgau superior!

Clădiri medievale impresionante, cum ar fi fortificațiile puternice sau cea mai înaltă abație benedictină din Europa în jurul fabulosului peisaj natural din Vinschgau Superior: Bine ați venit la Mals (Malles), una dintre cele mai pitorești comunități din Tirolul de Sud, cu aproximativ 5.000 de locuitori. Centrul satului se află la o altitudine de aproximativ 1.000 m și este satul principal al regiunii idilice de vacanță Vinschgau. Satul este caracterizat de turnurile interesante ale bisericilor din diferite epoci, motiv pentru care Mals era numit "Satul cu șapte turnuri". Chiar dacă doar cinci dintre cele șapte turnuri de biserică mai sunt încă în picioare, centrul istoric îi va încânta în special pe cei interesați de cultură. La fel de bogate ca și cultura sunt și oportunitățile de petrecere a timpului liber din împrejurimile orașului Mals. Oferta variază de la trasee de drumeție, de exemplu pe Spitzige Lun (2.325 m), la trasee grozave de schi fond în renumitul centru nordic Schlinig, până la pârtiile pentru familii din domeniul schiabil de pe muntele de aventură Watles (2.557 m). Mals este, de asemenea, ultima oprire a căii ferate Vinschgau, care vă oferă o conexiune perfectă prin vale și vă duce prin Schluderns și Naturns până la Merano și Bolzano.

Cei care nu rămân în iglu-ul chill din snowpark până după ce se închide telescaunul se pot bucura de o seară mai degrabă liniștită după ce au schiat în Mals. Cei care vor totuși să fie activi vor găsi terenuri minunate la Watles. Pe pantele sale de deasupra cătunului Prämajur există minunate trasee de drumeție și trasee pentru rachete de zăpadă care duc la pășunile alpine ale muntelui de aventură și la popasuri confortabile la cabane. De asemenea, drumeții nu trebuie să rateze priveliștea de pe vârful Spitzigen Lun (2.324 m), muntele local din Mals. În sat, centrul modern de sport și SPA "Sport Well" oferă o gamă întreagă de activități de petrecere a timpului liber după schi. Printre acestea se numără o piscină, săli de fitness, saună, terenuri de tenis, o pistă de bowling și o zonă de beauty cu tratamente cosmetice și masaje. Dacă vă place să vă dați cu sania, sunteți în locul potrivit în Mals: direct în domeniul schiabil Watles există un derdeluș cu nocturnă de peste 4 km, la care se poate ajunge cu telescaunul Watles. Alternativ, puteți urca și pe jos pe pășunea montană. În plus, la aproximativ 10 km nord de Mals se află Reschensee, un loc de top pentru patinaj pe gheață, cu o scenă de patinaj de 2 km.

Cu skipass-ul "Zwei Länder Skiarena" aveți acces la un total de cca. 150 kilometri de pârtii, cca. 15 trasee de ski și 37 de instalații pe cablu din 3 domenii schiabile: Nauders am Reschenpass, Schöneben-Haideralm și Watles. Domeniul schiabil Watles este unul dintre cele 15 domenii schiabile din Ortler Skiarena și este unul dintre cele mai populare domenii schiabile din Valea Vinschgau. Cu cei 10 km ai săi, este ușor de gestionat pentru familii și ideală pentru schiorii de plăcere de toate vârstele. Cu toții beneficiază aici de climatul blând, de pârtiile largi cu instalații de producere a zăpezii și se bucură de priveliștea panoramică a vârfurilor Grupului Sesvenna din triunghiul de graniță dintre Italia, Elveția și Austria. Telescaunele "Prämajur" și "Watles" duc pe pârtii, iar cel din urmă îi duce și pe amatorii de săniuș la populara pârtie de săniuș cu nocturnă iluminată. Copiii sunt îngrijiți cu pricepere în grădinița de schi Bubo Kinderpark. Aici vă așteaptă un covor magic, un carusel de schi, un iglu de zăpadă, diverse echipamente de joacă și un restaurant pentru copii. Un punct de atracție pentru schiorii de viteză este parcour-ul de skicross, unde un traseu de aproximativ 1 km duce cu o viteză amețitoare peste valuri, prin curbe abrupte și schimbări rapide de direcție. Fanilor experimentați ai zăpezii adânci li se oferă, de asemenea, un traseu roșu minunat, cu o lungime de 4,5 km, cu coborârea freeride "Sautal". Coborârea de 5 km vă duce în final înapoi la stația de vale din sat.

În Valea Vinschgau, schiorii de fond au la dispoziție 90 km de pârtii bine întreținute, atât pentru stilul clasic, cât și pentru skating. Cu toate acestea, cea mai însorită și mai populară pârtie din întreaga Ortler Skarena poate fi găsită în Langlaufzentrum Schlinig de lângă Mals. Centrul de schi nordic a fost locul de desfășurare a Campionatului Mondial de schi fond pentru juniori din 2008 și are o pârtie de schi fond de 15 km care duce la Schliniger Alm. Acesta trece peste 150 de metri altitudine și, cu nivelul său mediu de dificultate, este un deliciu pentru aproape orice schior. Sportivii nordici vor găsi, de asemenea, trasee ușoare până la dificile pe Reschenpass, în Taufers în Münstertal sau în Sulden. Pentru utilizarea traseelor trebuie achitată o taxă.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Beauty- & Wellness Resort Garberhof, Bolzano, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
verifica
10
verifica
11
verifica
12
13
verifica
14
verifica
15
16
verifica
17
verifica
18
verifica
19
20
verifica
21
22
23
verifica
24
verifica
25
26
27
28
29
30
31