Explorer Hotel Garmisch

Garmisch-Partenkirchen Germania
Skipass inclus!
Garmisch-Partenkirchen – Top of Germany!

Garmisch-Partenkirchen este situată la o altitudine de 707 m la marginea munţilor Wetterstein, pe fundalul impresionant al Zugspitze (2.962 m), cel mai înalt vârf al Germaniei. Garmisch-Partenkirchen are aproximativ 26.000 locuitori. În staţiunea gazdă a Jocurilor Olimpice de Iarnă din 1936 vă aşteaptă şi în ziua de astăzi o atmosferă deosebită. Garmisch-Partenkirchen este în acelaşi timp şi cea mai importante dintre staţiuni dedicate sporturilor de iarnă în Germania şi una din cele mai bune ca staţiune balneară. Fie că căutaţi relaxare şi refacere, sport sau distracţie - aici găsiţi de de toate. Istorica stradă Ludwigstraße cu magazine elegante şi în parte tradiţionale, diverse restaurante vă stă la dispoziţie pentru cumpărături şi gustări. Dacă sosiţi în perioada potrivită, puteţi asista la evenimente deosebite, cum ar fi Salturile de anul Nou sau competiţii ale cupei mondiale!

În Garmisch-Partenkirchen nu veţi duce lipsă de nimic! Diverse baruri, discoteci, cluburi şi pub-uri vă aşteaptă cu uşile deschise la Après-Ski. Refugiile tradiţionale şi 'barurile de zăpadă' asigura atmosfera potrivită pentru finalul zilei de schi. Punctul de întâlnire principal pentru toţi boarderii şi schiorii este terasa de la "Sonnalpin" chiar la vârful Zugspitz. Şi o seară la cazinou face toţi banii! Garmisch-Partenkirchen este Nr. 1 în Germania şi în ceea ce priveşte alte sporturi: vă stau la dispoziţie 110 km de drumeţii, posibilităţi de patinaj, piscină, plimbări cu balonul şi deltaplan. Sau faceţi o excursie cu vedere impresionantă printre cheile Partnachklamml! Pentru un factor şi mai ridicat de distracţie la Hausberg vă aşteaptă un derdeluş!. În domeniul schiabil Garmisch-Classic se organizează şi multe evenimente, cum ar fi Early Bird Kandahar, K2 grillout, competiţii de Cupă Mondială şi Snowdown - printre altele.

Cu "Top Snow Card" vă stau la dispoziţie 87 instalaţii pe cablu şi 213 km de pârtii între 732 şi 2720 m în Garmisch-Partenkirchen, Mittenwald şi în Austria, în Tiroler Zugspitz-Arena (v. regiunea de schi). Chiar din Garmisch-Partenkirchen aveţi acces la domeniul schiabil Classic (Hausberg, Kreuzeck şi Alpspitz/Ostenfelderkopf). În cazul în care veniți de departe, puteți folosi trenul regional pornind din gara centrală din München, ca alternativă ecologică transportului auto. În total 40 km de pârtii şi 5 coborâri la vale veţi găsi la acest domeniu schiabil. La Hausberg vă aşteaptă un domeniu schiabil variat cu renumita şi exigenta coborâre de cca. 3,5 km Kandahar. Cea mai lungă coborâre din domeniul schiabil este coborârea de vale de la Osterfelderkopf, cu 8,8 km lungime şi o diferenţă de nivel de 1330 m. În plus, aici este și un parc pentru copii. Zugspitze oferă 20 km de pârtii bine preparate şi un ElDorado de zăpadă adâncă cu zone de freeride. Pantele line de pe Zugspitzplatt acoperă şi nevoile celor cu puţină experienţă pe cel mai înalt vârf al Germaniei. În stațiune aveți acces la câteva hotspot-uri Wi-Fi.

Regiunea dimprejurul masivului Zugspitze are un total de 131 km de pârtii de oferit, de Garmisch-Partenkirchen însăşi aparţin 28 km de pârtii, iar Grainau are 16 km. Printre ale se află şi câteva porţiuni în stil skating. Începătorii găsesc pârtii mai uşoare şi cu peisaje foarte frumoase la marginea staţiunii Garmisch-Partenkirchen. Cine este un absolut începător în ale disciplinei nordice are posibilitatea de a lua lecţii. Cine caută o provocare deosebite trebuie neapărat să încerce pârtia de 42 km de la Kaltenbrunn şi Barmsee până la Krün! Pârtii cu nocturnă vă stau la dispoziţie atât în Garmisch-Partenkirchen (1,5 km) cât şi la Krepbachloipe în Grainau (1,2 km).

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Explorer Hotel Garmisch, Garmisch-Partenkirchen, Germania