Skipass inclus!
Bischofsmais - Distracţie la schi şi refacere în peisaje minunate!

Staţiunea balneară recunoscută oficial Bischofsmais este situată cu ai săi cca. 3.200 de locuitori în Regen, districtul al Bavariei Inferioare, chiar în parcul natural Pădurea Bavariei. Aşezarea iniţial agricolă este înconjurată de natură unică şi frumoase creste - acestea şi marea ofertă de pârtii şi derdeluşuri, reţeaua extinsă pentru schi fond şi trasee variate de drumeţii îi asigură astăzi o popularitate ridicată printre turişti. Pe lângă activităţile sportive Bischofsmais nu se lasă mai prejos nici în ceea ce priveşte posibilităţile de relaxare şi refacere, datorită şi climei curative speciale şi chiar şi culturale, oaspeţii se pot bucura aici de arta şi istoria locală.

Seara, vă puteți încheia ziua într-unul dintre numeroasele restaurante sau baruri, unde gazdele așteaptă să își răsfețe oaspeții cu specialități locale. Fie că este vorba de delicatese regionale sau internaționale - aici toată lumea își merită banii. O bere proaspăt turnată este o necesitate. De asemenea, puteți încheia seara cu diverse activități în aer liber, cum ar fi mersul nordic pe unul dintre traseele de drumeții de iarnă sau o partidă extinsă de tobogan pe pista de tobogan de 2 km. Dacă vă place să petreceți, puteți dansa până în zori la discoteca Papilio din Regen, aflată la doar 10 km. Chiar și mai mult divertisment este oferit în orașele mai mari din zonă, cum ar fi Straubing sau Passau. Vă așteaptă o selecție bună de cluburi de dans și baruri, care promit ore de distracție cu muzică colorată.

La cca. 5 km de Bischofsmais domeniul schiabil "Geißkopf" vă oferă multă distracţie pe puţinii dar excelenţii 7,5 km de pârtii.În special pentru începătorii şi avansaţii domeniul face toţi banii, dar şi experţii vor găsi porţiuni pe gustul lor. Oaspeţii cei mici pot în schimb să exerseze primele alunecări pe terenul dedicat lor "Geissleinpark". Pentru snowboarderi şi freestyler există un fun-park cu diverse Jumps, Kicker şi multe altele. O delicatesă sunt coborârile în nocturnă care permit distracţie pe pârtii şi după apusul soarelui. 85% din pârtii pot fi înzăpezite artificial.În regiune vă stau la dispoziţie în plus alte minunate domenii schiabile, cum ar fi "Großer Arber", la cca. 30 km depărtare, care vă aşteaptă cu 10 km de pârtii cu toate gradele de dificultate şi chiar o secţiune de cupă mondială. Datorită investiţiilor substanţiale în instalaţiile pe cablu şi de producere artificială a zăpezii domeniul a fost constant modernizat şi vă pune la dispoziţie siguranţă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii des până în primăvară.

Regiunea din jurul Bischofsmais este pentru fanii diciplinei nordice un adevărat paradis. Chiar în apropiere de Bischofsmais găsiţi o reţea de 86,5 km de pârtii, dintre care 5 km sunt pentru stil skating. Reţeaua vă aşteptă cu peisaje frumoase şi este aptă atât pentru începători cât şi pentru profesionişti. 38,5 km de pârtii au grad de dificulatate foarte ridicat şi sunt foarte exigenţă. 30,5 km sunt ideali pentru începători şi 17,5 km pentru cei cu nivel avansat.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Familotel Wastlsäge, Berchtesgaden, Germania