Charter Croatia - Hotel Royal Palm, cu plecare din Bucuresti
Situat la 4 km de orașul vechi din Dubrovnik, protejat de UNESCO, pe peninsula Lapad, Hotelul Royal Palm este un hotel de lux de 5*, care oferă un centru de wellness și piscine interioare și în aer liber. Un restaurant și un bar à la carte oferă o terasă spațioasă, cu vedere unică la mare. Toate camerele au aer condiționat, TV și minibar. Fiecare unitate are un balcon cu vedere la mare sau la parc. Accesul WiFi este gratuit în toate camerele și în zonele publice. Micul dejun este servit în fiecare dimineață la restaurantul hotelului. Centrul de wellness oferă saună, masaje, piscine și o zonă de fitness. O plajă cu șezlonguri și umbrele de soare este la doar 50 de metri. Populara plajă Copacabana și golful Lapad sunt la numai 1 km.

Localizare

Situat la 4 km de orașul vechi din Dubrovnik, protejat de UNESCO, pe peninsula Lapad, Populara plajă Copacabana și golful Lapad sunt la numai 1 km.


Facilitati Hotel

Hotelul Royal Palm este un hotel de lux de 5*, care oferă un centru de wellness și piscine interioare și în aer liber. Un restaurant și un bar à la carte oferă o terasă spațioasă, cu vedere unică la mare. Accesul WiFi este gratuit în toate camerele și în zonele publice. Micul dejun este servit în fiecare dimineață la restaurantul hotelului. Centrul de wellness oferă saună, masaje, piscine și o zonă de fitness. 

O plajă cu șezlonguri și umbrele de soare este la doar 50 de metri.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV și minibar. Fiecare unitate are un balcon cu vedere la mare sau la parc.• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 31.05.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Hotel Royal Palm, Dubrovnik, Croatia