GENERAL HOTEL INFO

 Tac Premier Hotel & Spa 4*

Localizare: este situat in statiunea Alanya, la doar 50 m de superba plaja Cleopatra, distanta dintre hotel si Aeroportul din Antalya fiind de 120 km.
Plaja: Plaja publica Cleopatra de langa hotel este faimoasa prin istoria acesteia dar si prin claritatea apei si culoarea turcoazului, sezlongurile sunt contra cost.
Cazare: hotelul este format din 7 cladiri avand un numar total de 292 camere cu vedere la mare, piscina si la munte ( standard room si family room ); acestea sunt complet dotate cu facilitati precum: aer conditionat, LCD TV,  baie cu dus, uscator de par, wi-fi, minibar, seif, telefon, balcon, set de ceai si cafea, prosoape, plita electrica,
Servicii/facilitati: hotelul un restaurantul principal cu o capacitate de 600 locuri si 3 baruri ( lobby bar, terrace bar si pool bar), piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, centru spa, hammam, salon de infrumusetare, centru fitness, mini club, camera de jocuri, teren de voley, masa de biliard, camere de conferinta dotate si echipate, wi-fi.
Masa: concept all inclusive

Avand in vedere masurile sanitare impuse de pandemia Covid 19 dorim sa informam ca urmatoarele servicii au fost elimitate din concept:
*Late breakfast
*Snack
*Cake & Ice Cream
*Night Soup
*Indoor pool
*Laundry & Ironing
*fitness (Gym)
*Pool and Beach Towel
*Water pipe
*Disco Tour


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Iasi catre TAC PREMIER HOTEL & SPA , Antalya, Turcia