Skipass inclus!
Passo del Tonale - practic şi plin de posibilităţi!

Passo del Tonale este potrivit tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă, datorită amplasării aproape perfecte a localităţii în continuă expansiune. De îndată ce ajung în vale, iubitorii sporturilor de iarnă rămân impresionaţi de priveliştea impresionantă a giganţilor munţi din Parcul Natural Adamello-Brenta, precum şi a grupei Ortler. Passo del Tonale oferă o multitudine de activităţi, printre care călărit, plimbări cu sanie trasă de câini husky ori plimbări cu trăsura, acestea sunt doar câteva dintre atracţiile care vă stau la dispoziţie. O altă atracţie a domeniului schiabil Pontedilegno Tonale este domeniul schiabil glaciar Presena, gheţarul omonim atingând o altitudine de 3000 m. Mai mult, datorită poziţiei sale, Passo del Tonale este un punct perfect de start pentru drumeţiile de iarnă. Pe parcursul celor 50 km de cărări montane pentru dumeţii aveţi posibilitatea să aruncaţi o privire asupra văii înzăpezite.

După o zi de schi obositoare și consumatoare de energie, cabanele montane în parte rustice și barurile din satele din jur vă invită să zăboviți la un pahar de vin sau la o felie de pizza și să treceți prin revistă ziua la schi într-o atmosferă prietenoasă. Dacă vă doriți o panoramă uluitoare, Sky Bar, situat la 3.000 m deasupra nivelului mării, este locul perfect. Pentru toți cei care doresc să încheie ziua lungă pe pârtie într-o notă sportivă, acest lucru este posibil cu o sanie trasă de husky la 10 km distanță, în Ponte di Legno, așa-numitul musher. Vă puteți bucura și de o plimbare romantică de iarnă călare sau de o plimbare cu trăsura trasă de cai prin peisajul montan acoperit de zăpadă. În Trentino există multe alte activități în afara pârtiei: la Trentino Ski Sunrise aveți ocazia să fiți printre primii care fac viraje în zăpada proaspăt pregătită și se bucură de peisajul frumos. Sau dacă îndrăzniți să vă aventurați puteți încerca escalada pe gheață. Însoțiți de un ghid, veți fi echipați cu crampoane, piolet și cască de protecție și veți avea parte de senzații tari!

Skipass-ul "Pontedilegno Tonale" oferă acces la 100 de kilometri de pârtii (inclusiv 38 km de pârtii freeride) și 28 instalații pe cablu. Domeniul schiabil este potrivită atât pentru începători și pentru schiorii neexperimentați, cât și pentru profesioniști și, prin urmare, se adresează unui public larg. Schiorii experimentați pot coborî pe pârtia Paradiso de 3 km, considerată cea mai dificilă pârtie din acest domeniu schiabil. Pârtia Valena de 1 km iluminată, snowpark-ul de 700 m și numeroasele alte posibilități variate vă permit să vă dovediți ca freerider. Un alt punct de atracție este coborârea de 11 km de la ghețarul Presena, aflat la 3.000 m altitudine, la Ponte di Legno, coborâre cu o diferență de altitudine de aproape 2.000 m și una dintre cele mai lungi coborâri din Europa. Cu upgrade-ul "Superskirama", aveți acces la un total de 434 de kilometri de pârtie (inclusiv pârtii de freeride) și 146 de instalații pe cablu din regiune. În afară de domeniul schiabil "Pontedilegno Tonale", veți găsi pârtii variate și în Pejo, Folgarida-Marilleva, Pinzolo, Madonna di Campiglio și Monte Bondone. Există ceva aici pentru fiecare pasionat de sporturi de iarnă!

Reţeaua de pârtii schi fond, cu grad de dificultate mijlocie măsoară 21 km lungime. Pârtia de altitudine Tonale porneşte direct din staţiune şi are o lungime de 8 km. Ridicându-se până la cota 1 883 m, nu este neapărat foarte uşor de parcurs. Dar de îndată ce aţi reuşit să traversaţi acest obstacol veţi fi răsplătiţi cu panorama montană superbă a munţilor înconjurători.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Sciatori, Val di Sole, Italia

Verifica tarife si disponibilitate